top of page
2 loopbaan coaching.gif

Loopbaancoaching

Nieuwsgierig naar wat je mogelijkheden zijn? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Op zoek naar balans tussen privé en werk? Twijfel je of je op de juiste plaats zit? Loopbaanbegeleiding kan je daar bij helpen.

wAT IS LOOPBAAN-begeleiding?

Loopbaancoaching is een diepgaand traject waarbij je inzichten krijgt die je helpen om jouw loopbaan te sturen: je talenten, noden, uitdagingen, valkuilen, drijfveren, terugkerende patronen, energiegevers en -nemers...

We staan stil bij wat loopbaangeluk voor jou betekent en maken het pad vrij om te kiezen voor wat echt bij je past. Dat exploreren en versterken we waar nodig. Dit doen we door jouw talenten te verkennen, door na te gaan wat jou als kind dreef, wat het meeste bij jouw natuur aanleunt, waar je weerstand op ervaart, waarom je net nu deze stap zet…

Tijdens deze tocht ben ik jouw spiegel, motivator en inspirator. De vragensteller bij overtuigingen en belemmeringen. Wat als al dat ‘moeten’ nu eens niet moet…? We creëren samen licht. Want met licht komt er ruimte vrij om meer te zien. Anders te kijken. Anders te beleven. Zo maken we de weg vrij voor de volgende stap op jouw loopbaanpad.

Sessies gaan door bij mij in de praktijk in Gent - Oostakker of online.

Wil je het er graag eens vrijblijvend over hebben of een gratis kennismaking vastleggen?

Betalen met loopbaan-cheques

Voor de VDAB loopbaancheque werk ik samen met het gemandateerde loopbaancentrum WorkWise. Dat betekent dat je kan gebruik maken van loopbaancheques om loopbaanbegeleiding te betalen. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 45 euro per loopbaancheque.

Er zijn een paar voorwaarden aan verbonden, die kan je raadplegen op de website van de VDAB om te zien of je in aanmerking komt.

logo workwise.png

Bestel loopbaancheuqes

Getuigenis

"Greet nam me op een zeer open en toegankelijke manier mee naar het randje van mijn comfort zone om samen op zoek te gaan naar datgene wat echt bij me past. Eenmaal aangekomen op dat randje, bleek dat mijn mogelijkheden veel ruimer waren dan ik ooit had durven dromen in mijn grootste dromen. En laten net ook die dromen misschien wel nog grootser geworden zijn. Dankjewel Greet, om mij op een rustgevende en warme maar tegelijk ook uitdagende manier terug in mijn kracht te zetten."

Nore Van Loon

bottom of page