top of page
DSC06944.jpg

HAllo

Mijn naam is Greet Bosman. Mama van 2, plusmama van 2, het grootste deel van de tijd de meest inspirerende versie van mezelf, soulful coach en bewandelaar van vele paden. Op mijn weg ben ik mijzelf tegen gekomen, net als heel wat andere mooie mensen die mij hebben geïnspireerd.

Ik hou van licht. Het doet je blik open gaan, het maakt dat je je beter in je vel voelt. Het laat je de dingen op een andere manier zien. Licht en luchtigheid zijn de basis van de ommezwaai in mijn leven geweest. Daarvoor moest ik eerst op interne safari en al het gebrul en gegrol binnenin met aandacht aanhoren, laten klinken, bedanken voor de jarenlange bescherming om vervolgens een nieuwe, authentieke route aan te leggen. En zo de negatieve ladingen af te leggen, leren in connectie te komen met mijn echte pure verlangens en wie ik onder alle laagjes werkelijk was.

Daaronder ontdekte ik zelfliefde en een warm powerhouse dat mij dicht bij mezelf brengt. Het maakt mij beschikbaar voor mezelf en tegelijk maakt het mij ook een mooier en bewuster mens, voor mijn partner, mijn kinderen, mijn pluskinderen, iedereen in mijn omgeving en mijn coachees. In a soulful way.

Ik coach vanuit zachtheid, bewustzijn, nieuwsgierigheid, vertrouwen, met inzet op ownership, terwijl ik in connectie blijf met mijn eigen intuïtie. Ik geloof dat integriteit in mijn eigen leerproces de beste inspiratie is voor mensen die bij mij aankloppen. Vanuit die eigen transformatie zorg ik voor een veilige omgeving voor mijn coachees, die ruimte en erkenning biedt voor alles wat zich komt tonen.

Benieuwd of we een match zijn voor loopbaancoaching, life coaching en/of plusoudercoaching?

bottom of page